Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadınlar, savaşı

Kadınlar Savaşı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadınlar Savaşı

Kadınlar Savaşı
[*] Demek kendisi de mal, ya da hizmet üreten kadın; bu yoldan ekonomik özgürlüğüne ve bağımlılığına kavuşunca; artık aile üçgenini kolayca kırıp, kendine özgü bireysel raketim ortamını yaratıyor: Batılı gelişmiş ülkelerde ''yalnız'' yaşayan kadın çok! Peki anlamı ne bunun, aile biriminden ayrı olarak satın alınmış otomobil, kat, buzdolabı, televizyon vs değil mi? Aynı mallan erkek de kendisi için alacağından, davranış ''sistem''in son derece işine geliyor; gelince de Hıristiyanlıktan alınmış geleneksel aile ahlâkının çekiver kuyruğunu!"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
15,53 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com