Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
pazar, sabahı

Pazar Sabahı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pazar Sabahı

Pazar Sabahı

Kapitalizmin gelişmesi ve giderek daha fazla sayıda insanın ücretli çalışan olmasıyla ortaya bir Pazar günü fetişizmi çıkmıştır Haftanın beş-altı günü çalışan ücretlilerin yeni haftaya dinlenmiş olarak başlamaları beklenmekte, ama aynı zamanda bu tatil gününde tüketim yapmaları da istenmektedir Bu durumda gazetelerin Pazar ekleri vermeleri uygulaması ABD''den başlamak üzere dünyaya yayılmış, bu eklerin eğlendirici olmalarına dikkat edilmiştir Ama aynı zamanda tüketimi teşvik edici olmaları da gözetilmiştir Bu trendin şu anda içinde bulunduğumuz aşamasında, Pazar ekleri stokların birikmesini önlerken, çalışanların öyle derin konularla ilgilenmeleri karşısında da bir set görevi görmeye çalışmaktadır Ben Sabah gazetesinin Pazar ekinde haftalık yazı yazmaya başladığımdan beri bu engeli ucundan biraz delmeye çalıştım Biraz daha hafif yazılmış, "derin konular" işlemeye çalıştım Bu kitapta biraraya getirilen yazılar, konuların derinliğinin hakettiği "derinlikte" elbette değildir Ama bir başlangıç olarak okunmalarında hiçbir sakınca yoktur

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,07 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com