Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tane, uykudan, önce

Uykudan Önce Bir Tane

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uykudan Önce Bir Tane

Uykudan Önce Bir Tane

BİR KİTAP KOVALADIM
İnternet sitelerini gezerken onun yazılarına rastladım bir gün İkinci gün yine aynı siteye baktım, yeni bir yazı
Üç, dört, beş
Yazarların da "yazarı" oluyormuş
Her gün yazarımı arayıp buluyordum ve okuyordum
Kimi zaman onun yazılarını çalmayı düşündüm Şeytan diyordu ki al, olduğu gibi Hürriyet''deki köşene koy Ama bana "hırsız" demelerinden korktum
Bir gün tanıştık
Tavırları, ses tonu, kimliği, kişiliği de yazıları gibiydi; özenli, mert, kişilikli, sevecen, barışçı ve duygulu Ona "Bu yazıları ne yapacaksın?" diye sordum, yanıt veremedi, yere baktı, canı sıkıldı, belli ki üzüldü
Sonunda şöyle dedi:
"Benim yazılarım bir çok yazan insanınki gibi uçup gidecek Bir kitapta toplamayı düşündüm ama, hem imkanlarım sınırlı, hem kim alır benim kitabımı"
Bu sefer ben yere baktım
Bu memlekette kitap yazmak ve o kitabın satıldığını görmek için "yazar"dan ziyade birşey olmak gerektiğini biliyordum, bunun tanığıydım aslında Kimi zaman oturup dertleşirken yazılarını bir kitapta toplaması gerektiğini söylüyordum
Yanaşmıyordu
Ömrümde ilk kez bir kitabı adeta kovalıyordum
Kitap kaçıyordu
"Kitap satmayabilir, ama yazılar birarada dursun ve kaybolmasın" diyordum Benim gibi başka dostları da ısrar ediyorlardı, ona küçük beyaz camda rastlayıp okuyanlar da
Sonunda
İşte bu elinizde tuttuğunuz kitap yapıldı
Nesrin Yanık''ın bu ilk kitabı Çünkü arkasından başkalarının geleceğinden ve bir gün onu bir büyük kitabevinin girişindeki masada oturmuş kitaplarını imzalarken göreceğimden eminim
İnsanlar kuyrukta olacaklar
Kuyruğun en arkasında de ben
BEKİR COŞKUN

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,17 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com