Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, kontesi, sevdi

Allah Allah Bizim Kontesi Kim Sevdi?

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“Kitabı baskıya hazırlarken, gerek benim öngörülerimin zaman içinde haklı çıkıp çıkmadığını, gerekse olaylara bakışımdaki değişikliği izleyebilmeniz için yazılarda konu edilen olayların tarihlerini olduğu gibi bıraktım
Ve bir de baktım ki, Türkiye’de olanları özellikle 2003 yılından beri yan yana koyunca, gerçek apaçık : Ben aslında 5 yıldır, sol elimde büyüteç, sağ elimde cımbız/kalem; ‘Allah Allah, Kontesi Kim S… ?’ vakasına kanıt toplamışım !
Topladığım kanıtlar, size de ipuçları verir ve bu ülkeyi bu hale getiren sorumlu suçsuz ya da suçlu sorumsuzlara dair sizi de aydınlatırsa… Kontesi kurtaramadık ama failleri hâlâ kovalayabilir, hatta yakalayabiliriz, diye düşünüyorum
Mine GKırıkkanat
“Şunu bütün içtenliğimle söylüyorum Bir gün gerçek Türk entelektüelleri ansiklopedisi yazılırsa, burada Mine G Kırıkkanat`a mutlaka bir madde açmak gerekecektir Çünkü Mine bu davada, Türkiye`nin aydın geçinen bir sürü madrabazına, gerçek anlamda bir `entelektüellik dersi` vermektedir Üstelik bu ders, gerçekten cesur bir çıkışa dayanmaktadır Kendisi Paris`te, hem de Paris`in burnundan kıl aldırmayan aydın kesiminde yaşayan Mine`nin yaptığını yapmak yürek ister
Ertuğrul Özkök

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,55 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com