![]() |
Gencin Duası |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Gencin DuasıGencin birisi Kâbe'de hep, "Ey doğruların yardımcısı olan Allah'ım,ey haramdan sakınanların yardımcısı olan Allah'ım, sana hamdü sena ederim" diye dua eder ![]() ![]() Birisi, "Neden hep ayni duayı yapıyorsun, başka bir şey bilmiyor musun? " der ![]() Oda anlatır: -7-8 sene önce yine Kâbe'de iken içi altın dolu bir torba buldum ![]() ![]() şunları şunları yaparsın) diyordu ![]() ![]() Bu sırada birisi, "söyle bir torba bulan var mi?" diye bağırıyordu ![]() sordum ![]() ![]() ![]() ![]() Pazara gittim ![]() ![]() ![]() Yanlarına gittim, bu köle için ne istiyorsunuz dedim ![]() ![]() ![]() ![]() Genç çok çalışkan, çok edepli idi ![]() ![]() ![]() Genç bana dedi ki, -Efendim, ben Fas emirinin oğluyum ![]() ![]() ![]() ![]() Sen iyi bir insansın, 30 bin altından aşağıya satma) dedi ![]() ![]() ![]() 60 altın verelim dediler ![]() ![]() ![]() Öyleyse gidin pazardan alin dedim ![]() ![]() ![]() ![]() Altınları verip, genci alıp gittiler ![]() ![]() Bir gün bana arkadaşlar, "çok zengin bir ailenin iyi bir kızı var ![]() ![]() ![]() Ben de "olur" dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "İçinde 970 altın var, babam Kâbe'de bunu kaybetmiş, bulan gence 30 unu vermiş ![]() ![]() Demek ki bulduğum altınlar benim rızkım imiş,vermese idim haram yoldan gelecekti, simdi helal yoldan yine bana geldi ![]() yardim edip haramlardan koruyan, nice nimetler ihsan eden yüce Rabbime hamd ederim ![]() Acı da olsa, doğruları söyleyiniz ![]() Takdirden ötesi yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|