63 Yıla Adanmış 63 Mektup |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
63 Yıla Adanmış 63 Mektup63 Yıla Adanmış 63 Mektup Bu bir arz-ı haldir Efendim (a s m ) Kutlu ömrüne adanmış Anlattıklarım sadece yazabildiklerimdir![]() Bu bir arz-ı haldir Efendim 63 yılına ithaf edilmiş, 63 mektuptan oluşan Kalbimin aynasından yansıyan suretimle "siretini" yazmaya cesaret edişim, zatının yüceliğine hayranlığımdandır Dizdar olmak için kapına defalarca gelişimdendir![]() Bu bir arz-ı haldir Efendim Yokluğundan soluksuz kaldığım zamanlarda nefes alışlarımdır yazdıklarım Hasretine yenik düştüğüm anlarda visalin müjdesidir satırlara yansıyan![]() Bu bir arz-! haldir göz nurum Efendim Kapında verdiğim söz mucibince bana izin verdiğin için, binlerce selam sana Ruhumun şahlanışına izin verdiğin için sonsuz selam sana![]() Biçare kelimelerim haddini aştıysa eğer, affının büyüklüğüne olan inancımdan ![]() Ey Furkan''ın sırrı Efendim Yanlışlarımı nurunla örtmeni diliyorum![]() Ey cihanın sultanı Efendim Yazdıklarımdan razı olmanı umuyor, şefaatinibekliyorum Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 20125,58 TL |
|
|
|