Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arasında, hacıyağı, ile, parfüm

Hacıyağı İle Parfüm Arasında

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

"Çok keskin bir parfüm kullanmıştı Bu durumla ilgili ilk yorumum bana doğru göründü: Kıyafeti -resmî de olsa- dindarlığını, kokusu ise kadınlığını vurguluyordu Yürümeye devam ederken düşünüyordum Yadırgadığım kesindi ama tam olarak neyi yadırgadığımı biliyor muydum? İkisini ayrı ayrı olağan ama bir arada tuhaf mı bulmuştum? Tesettürlü hanımın, insan ve kadın olarak beğenilme içgüsüdünü doğal karşılamam gerekmiyor muydu? Yoksa yadırgayışımın derinlerinde yatan sebep hanımın kullandığı kokuyu abartılı ve dolayısıyla zevksiz bulmam mı idi? Belki tam olarak ayıklayıp seçemediğim başka dürtüler de söz konusuydu Karmaşık duygu ve düşünceler içinde yürümeye devam ettim Daha sonra, neden, nasıl oldu bilemiyorum, Lorena Mc Kennitt''ı otelinden alışımız aklıma düşüverdi Değil açık havada, arabanın içinde bile ondan bir parfüm esintisi gelmediğini hatırlıyordum Bu farka mim koyarak yürümeye devam ettim"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,70 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com