Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
şey

ŞEY

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ŞEY

ŞEY

Sizi bulunduğunuz yerden alıp da farklı farklı diyarlara gideceğiniz içsel bir seyahat''in, benim dünyama yolculuğun, belki de kendinize yolculuğun bir kitabı bu ''Şey'' Acı, sevinç, umut, düş kırıklıkları, aşk, düşünce ve felsefe, hayaller, insani değerler, olan ve olması gerekenlerin Tıpkı hayatın kendisi gibi yani Tıpkı ''Şey'' gibi Muhtemelen böyle bir kitabı ve dünyayı böyle ilk defa okuyacaksınız Sizi bekleyen mutlaka bir sürpriz bir şey var diye düşünüyorum, kendinizi bulacağınız Ben anlatmayayım siz karar verin en iyisi, Siz yaşayın
Bir fal tutun, açıp da herhangi bir sayfayı,
Bakalım sizin payınıza düşen ''şey'' hangisi?
Bir solukta okunmasını istediğim bir kitap değil bu ''Şey'' Belki binlerce solukla okuduğun, sonuna, sonsuza kadar seninle, başucunda, sana tebessüm ettiren, yalnız hissettiğinde yoldaşın, sığındığın bir limanın Ve hep yüreğinde taşıdığın bir kitap olması dileğiyle

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,74 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com