Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
defteri, rüyalar, uyanışlar

Rüyalar Ve Uyanışlar Defteri

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyaların dili ve kurgusuyla yazılmış bir muhalefet manifestosu…
Ekolojik yıkıma, yoksullaşan dile, muğlâklaşarak yönünü kaybeden politik söyleme ve ülke gündemine edebi ve ebedi bir başkaldırı metni

“İstanbul kadar sevilmemiş başka bir şehir
var mıdır? Evleri öyle istenmemiş, başka bir şehir, gizlice hep bunu düşündüm sonra
Kıyılarındaki camileri, ıslak kibrit kutularına benzetip sevdiğim şehir
Milyonlarca insanıyla kimsesiz İstanbul

Birer birer sökülüyordu bostanlar…
Yoksuluna mı üzüleceksin, çileğine, lahanasına mı? Ayaklandı gençler, boyalarının rengi siyah, sürüyorlar duvarlara, Amerika defol!
Zam! Zam! Zam! Kokusu var zamanın, sarar soluğunu insanın, dalı yaprağı yok, görünmez ağacı boşluğun demişler, vurup devirdiler hepsini
Son bakışın sızısıyla yanlış kurulup dökülmüştü dilimizden o cümle:
‘Biz bu şehre üzgünüz’”

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,28 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com