Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşka, dair, yalanlar

Aşka Dair Yalanlar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşka Dair Yalanlar

Aşka Dair Yalanlar

Yeryüzüne sığmayan bir acıyız, içimize sığan yeryüzünden büyük acılarız Biliyorum yangınsız bir kelime bırakmadım sana Sadece kül kaldı sözlüğümüzde, geride külden çocuklar bıraktık Ne çok çocuklar yaşadık, ne çok çocukluklar Ne çok pervane sandık kendimizi, mumun çevresinde uçuşarak, yaşamak yanmaktır diyen Ne çok aldattık, aldandık kendimizle Ne çok cürümler işledik, yıkandık yalan sularda Kırmızı kurdelalı kızın gölgesi düştü üzerimize Ne çok doğrandık, doğradık bedenlerimizi

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
4,06 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com