Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edip, giden, kadınları, sevdim, terk

Ben Hep Terk Edip Giden Kadınları Sevdim

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alo!

Bakkal mı?

Hah! Bizim Eve sipariş verecektim de Daire 6’ dan arıyorum

Doğrı doğru benim… Ben telefonda vereyim siparişleri , sen çırak Osman’la gönderiver bi zahmet be!

Ne! Yok mu Osman? Siparişw mi gittiİyi iyi…Gelince getirsin işte, ben saba yazdırayımYazıyor musun?

Ben bir tane yeni aşk siparişi vereceğimEskisi unutulacak da…Tamam mı, yazdın mı?

İçecek olarak da, keskin bir şeyler olsun Aşk şarabından daha keskin olsun ona göre Bir yudum da göstersin bana dünyanın kaç bucak olduğunu Ha unutmadan, yanına üç beş satır da şiir koy Eskisine yazılmış ama yenisine okunacak Çerez niyetine işte…

Neler mi olsun içinde? Ya sen bilirsin işini Karıştır işte bir şeyler Ama imkansız aşktan bolca koy içerisine Biliyorsun, seviyorum

Ne? Yok, yok… yalnızlık istemem Evde zaten bolca var ondan…

Dur bakayım Biraz taze hüzün göndersene Hiç kalmamış bizim evdeVeya… Sen en iyisi Osman’ a söyle de, Bakırköye gitsin, bir doktor bulup getirsin

Ne mi diyecek?
Be adam, bunu da mı ben öğreteceğim sana, nasıl bakkalsın? “Aşktan delirmiş bir adam var” desene!

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
3,73 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com