Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
füg, intihar, notları

FÜG: İntihar Notları

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok çeşitli düşün alanlarında metin türetmiş biri olarak şe’nin genel aurası için eklektik demek şart, zamanı ve mekanı metnin uzamında eriten, iç içe geçiren ve kendi boyutunu yaratan, girdiği eklektizm içerisinde ise aynı cümle kurumlarını hiç bozmadan devam ettiren bir anlatı türü onunki

Beat Edebiyatından, Karşı kültürün derinliklerine sürüklenen, Türk ve dünya edebiyatının diplerine solgun, siyah beyaz bir arkeolojik intihar notları yolculuğu

İntihar ve doğal olarak ölüm kokan, zeminini mezarlık toprağının oluşturduğu deneysel bir “roman” türü

Hastalıklı, bağımlı, pis, ahlaksız, lirik bir kurmaca

Bu tanıtım metni için çok daha fazlası yazılabilir elbet…
Ama ne gerek var ki

Kaan Çaydamlı’nın fotograflarıyla…

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,09 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com