![]() |
Dikkat Yayın Var! - Televizyon Yazıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dikkat Yayın Var! - Televizyon YazılarıDikkat Yayın Var! - Televizyon Yazıları Bekir Hazar TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni, Genel Müdür Yardımcısı, İHA Genel Müdürü, ShovvTV Haber Müdürü, Ateş Hattı Yapımcısı, A Takımı Danışmanı, Pazar Keyfi-Uçankuş Koordinatörü, Show TV İç Yapımlar Yayın Koordinatörü görevlerini üstlendi ![]() ![]() ![]() Sezen Aksu''nun bir şarkısı hep içimi acıtıyor ![]() "Bir kedim bile yok" diyor o şarkıda ![]() ![]() ![]() "Aah ah" diye iç geçiriyorum hep dinledikçe ![]() ![]() ![]() "Bir kitabım bile yok" diye hayıflanıyorum ![]() Hep hayalimdi onsuzluğu yenmek ![]() Ancak ömrüm hep yazarak geçti de ![]() ![]() ![]() Bir kitaba gücüm yetmedi bugüne dek ![]() ![]() ![]() Televizyon dünyasının debdebesiydi ![]() ![]() ![]() Ve dahi insanı zaman fakiri kılmasaydı bunun nedeni ![]() ![]() ![]() Bu kitapta zamanı yakaladım ![]() TV dünyasının arka sokaklarına daldım ![]() Ne gördüysem kalabalıklara, caddeye taşıma fırsatı buldum ![]() Bizler hepimiz birer ekran kedisiyiz ![]() Sütümüzü içeriz ![]() Bazen uslu ve asil takılırız ![]() Bazen de huysuz ![]() ![]() ![]() Ve gerekirse tırmalayan ![]() ![]() ![]() Sayfalarda biraz huysuzluk yaptım ![]() Önüme geleni tırmaladım ![]() Galiba ben hırçın bir kediyim ![]() Olsun ![]() ![]() ![]() Yine de yollara düşeceğim ![]() Sezen Aksu''ya bir kitabımı hediye edeceğim ![]() Bir de kedi götüreceğim ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 9,89 TL |
![]() |
![]() |
|