Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edilmiş, estetize, yaşam

Estetize Edilmiş Yaşam

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Estetize Edilmiş Yaşam

Estetize Edilmiş Yaşam

Walter Benjamin bu kitapta incelenen Alman Faşizminin Kuramları''yla kendi tarihsel olgusunu açıklığa kavuşturmaya çalışıyor Benjamin''e göre, "faşizmin, oluşumu da, topluma kendini kabul ettirebilmesi de modern toplumların kültür yaşamının kendi işleyişinden yararlanarak olmaktadır Yaşamın kendisi üzerinde etkide bulunabilmek, yaşam''ı özgürce biçimlendirebilmek olanaklarından soyutlanan modern toplum insanı; faşizm olgusu henüz ufukta gözükmediği zamanlarda dahi, faşizmin oluşturucu temelleri üzerine kurulmuş bir hayatın ve bu hayatı sürekli kılan bir yaşama üslubunun içindedir"Faşizmi değişik bir açıdan inceleyen bu derlemenin "faşizm kuramını" kavramak açısından önemli bir adım olduğu inancındayız(Tanıtım Bülteninden)

110x190

Ciltsiz

3 Hamur

Çevirmen : Ünsal Oskay

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
11,37 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com