|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
5200lerde, anlatım, dynamic, kullanımıresimli, overclock, technology |
![]() |
Fx 5200'Lerde Dynamic Overclock Technology Kullanımı(Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fx 5200'Lerde Dynamic Overclock Technology Kullanımı(Resimli Anlatım)FX 5200'lerde Dynamic Overclock Technology Kullanımı(ResimLi AnLatım) FX 5200'lerde Dynamic Overclock Technology Kullanımı(ResimLi AnLatım) Artık bildiğiniz gibi 256 mb bellekli ekran kartları, hatta 512 mb'lik ekran kartları çıktı ![]() ![]() ![]() arkadaşlarımız 2'ye ayrılır; okul yüzünden para toplayamayıp ekran kartı alamayanlar ve babasına söylemeye korkanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olan bu basit ama yararlı yöntemi resimlerle açıklayacağım ![]() ![]() 1-Sağ tuş menüsünden Özelliklere tıklayın ve MSI Clock sekmesine geçin= ![]() 2-Bu menüde ekran kartınızın çalışma ayarları çıkıyor, bunlarla oynamadan D ![]() ![]() ![]() 3-D ![]() ![]() ![]() ![]() rütbeli olan Commander(6) olan, yani rütbe arttıkça çalışma hızlarıda arttırılıyor ![]() ![]() ![]() 4-Bu işlemi yaptıktan sonrada Tamam'a basın, böylece ekran kartınızın overclock'u sona ermiş oldu, ilk ve son çalışma hızlarını da gösteriyorum: Overclock'tan önce= ![]() Overclock'tan sonra Fark= ![]() Ve ne kadar işe yaramış görelim: Brothers In Arms Earned In Blood nasıl bir sistem gereksinimi istiyor oynayanlar bilir, bu oyunu açıp aynı bölümde 60 sn'lik 2 ayrı benchmark testi yaptım ![]() ![]() Not:Benchmarks testlerinde yanılma olabilir, testi yaptığımız programa pek güvenemedim ama testi yaptığım sırada da elimde adam gibi benchmarks programı yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not2:Bu tür overclock çalışmaları sisteminize zarar verebilir, bu yüzden kasaiçi soğutmasına güvenmeyenlere tavsiye edilmez ![]() |
![]() |
![]() |
|