|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
doldurulmuş, hazırlanışı, malzemesi, mantarlar, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Doldurulmuş Mantarlar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doldurulmuş Mantarlar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiDoldurulmuş mantarlar Doldurulmuş mantarlar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 90 dakika 4 kişilik Malzemeler: 100 gram dolmalık fıstık 100 gram çekirdeksiz zeytin 1 demet maydanoz 5 adet arpacık soğan 8 adet çok iri mantar 5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı sek beyaz şarap 2 adet yumurta sarısı 3 diş ezilmiş sarmısak 1 yemek kaşığı orta acılıkta hardal 2 tatlı kaşığı limon suyu 175 ml ![]() 1 demet roka tuz karabiber Hazırlanışı: Dolamlık fıstıkları bir tavada ve hafif ateşte yağ koymadan kavurun, kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beyaz şarap ve kalan zeytinyağını büyük bir tavada biraz tuz ile beraber bir taşım kaynatın ![]() ![]() Mayonez için oda sıcaklığında yumurta, sarımsak, hardal, 1 tutam tuz ve limon suyunu bir kaba koyun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|