|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, malzemesi, pancar, portakallı, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Portakallı Pancar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Portakallı Pancar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiPortakallı pancar Portakallı pancar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1 saat 4 kişilik Malzemeler: 800 gram pancar 1 adet soğan 30 gram kırmızı sivri biber 4 adet portakal 30 gram dolmalık fıstık 50 gram tereyağı 1 yemek kaşığı tozşeker 125 ml ![]() 200 ml ![]() acı kırmızı biber kişniş limon suyu tuz Hazırlanışı: Pancarı iyice yıkayıp soymadan tuzlu suya koyun ![]() ![]() ![]() Bir bıçak yardımıyla kabuklarını soyun ![]() ![]() Soğanı ayıklayıp küb şeklinde doğrayın ![]() ![]() Portakalları keskin bir bıçakla beyaz kısımlarını tamamen alarak elma soyar gibi soyun ve zarların arasından fileto çıkartın ![]() ![]() 20 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan tereyağını karışıma katın ve 2 dakika daha kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() Bu tarifte pancarın tatlılığı portakal ve kişniş ile vurgulanıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|