|
|
Konu Araçları |
graten, hazırlanışı, malzemesi, sebze, sebzeli, tarifi, yapılışı, yemekleri |
Sebzeli Graten Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sebzeli Graten Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiSebzeli graten Sebzeli graten Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 40 dakika 4-6 porsiyon adet 306 kalori Malzemeler: 800 gram patates 500 gram mantar 30 gram un 1-2 tatlı kaşığı üzüm sirkesi 350 gram pırasa 4 yemek kaşığı sıvıyağ rendelenmiş muskat 100 gram Sütaş Light Beyaz Peynir 250 gram Sütaş Yarım Yağlı Süt 150 gram Sütaş Light Kaşar Peyniri tuz karabiber Hazırlanışı: Patatesleri dörde bölün ve tuzlu suda haşlayın Mantarları saplarından ikiye bölün Sıvı yağın yarısını kızdırın ve mantarları kavurun Hepsini ısıya dayanıklı kaba koyunPırasanın beyaz ve açık yeşil kısımlarını doğrayın Kalan yağda çevirip üzerlerine un serpin Top top olmaması için karıştırarak SÜTAŞ Süt ve ufalanmış SÜTAŞ Light Beyaz Peynir ekleyin Tuz, karabiber, muskat ve sirke ile tatlandırın Karışımı patates ve mantarlara ilave edip üzerine rendelenmiş SÜTAŞ Light Kaşar Peyniri koyun 200øC sıcaklıktaki fırında 15-20 dakika pişirin |
|