![]() |
Hafif Sütlü Tatlı - Hafif Sütlü Tatlı Tarifleri -Hafif Sütlü Tatlılar Yapılışı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hafif Sütlü Tatlı - Hafif Sütlü Tatlı Tarifleri -Hafif Sütlü Tatlılar Yapılışı TarifiHafif Sütlü Tatlı - Hafif Sütlü Tatlı Tarifleri -Hafif Sütlü Tatlılar Yapılışı Tarifi Hafif Sütlü Tatlı - Hafif Sütlü Tatlı Tarifleri -Hafif Sütlü Tatlılar Yapılışı Tarifi Hafif Sütlü Tatlılar Hafif Sütlü Tatlı Tarifi Damak tadı ve zevkinize hitap edecek bir hafif sütlü tarifi Tatlının Malzemeleri 1 Litre süt 7 Yemek kaşığı pirinç unu 1 Su bardağı pudra şekeri 1 Su bardağı süt kreması Yarım yemek kaşığı margarin 1 Paket vanilya Tatlının Yapılışı Sütü tencereye alıp üzerine pirinç unu ve pudra şekerini ilave edin ![]() Orta hararetli ateşte sürekli karıştırarak kıvamı koyulaşana kadar pişirin ![]() Ocaktan almaya yakın margarini ekleyin ![]() Muhallebiyi karıştırma kabına döküp soğumaya bırakın ![]() Bir su bardağı kremanın içine vanilyayı ekleyip karıştırın ![]() Karışımı soğuyan muhallebinin içine döküp mikserle 2-3 dakika çırpın ![]() Tatlı kâselerini suyla hafifçe ıslatın ![]() Tatlıyı kâselere pay edin ![]() Buzdolabında 1 gece soğutun ![]() Servis tabaklarına ters çevirip dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|