|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bezelye, çorbası, hazırlanışı, kremalı, malzemesi, tarifi, yapılışı |
![]() |
Kremalı Bezelye Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Bezelye Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiKremalı bezelye çorbası Kremalı bezelye çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1 saat 4 kişilik Malzemeler: 300 gram TAMEK bezelye konservesi 1 ![]() 1 adet defne yaprağı 2 adet kemikli tavuk göğsü 5 adet tane karabiber 1 demet kıyılmış dereotu 250 gram kereviz 1 adet soğan 1 adet limon 25 gram margarin 200 ml ![]() 4 adet yumurta sarısı tuz karabiber muskat tozşeker Hazırlanışı: Tavuk suyunu defne yaprağı ve karabiberle kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haşladığınız göğüs etlerinin deri ve kemiklerini ayıklayın ![]() ![]() Limonun kabuğunu ince soyup şeritlere kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuz, karabiber, muskat, limon suyu ve toz şeker ile tatlandırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|