![]() |
Balık Bohçaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık BohçalarıBalık bohçaları Balık bohçaları Hazırlama süresi 30 dakika 4 kişilik Malzemeler: 200 gram nar tanesi 1 adet yufka 200 gram kabak 200 gram havuç 500 ml ![]() 1 diş sarmısak 2 yemek kaşığı krema 4 adet barbunya balığı filetosu 50 gram margarin muskat tuz karabiber Hazırlanışı: Havuç ve kabakları soyup ince ince doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Geniş bir kap içerisinde kremaile,blanşeettiğiniz sebzelerikarıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Balıkları sarmısaklı zeytinyağında kızartıp sıcak tutun ![]() ![]() ![]() Filetoları kremalı sebzelerin üzerine yerleştirin ![]() ![]() Bir fırça yardımı ile erimiş margarini yufkaların üzerine sürün ![]() Yağsız tavada ve kısık ateşte her iki taraflarını 15 dakika pişirin ![]() |
![]() |
![]() |
|