![]() |
Balık Paneli Kuşkonmaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Paneli KuşkonmazBalık paneli kuşkonmaz Balık paneli kuşkonmaz Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik 835 kalori Malzemeler: Balık için: 500 gr ![]() 60 gr ![]() 120 gr ![]() 150 gr ![]() 3 adet yumurta 50 ml ![]() 10 gr ![]() tuz karabiber Kuşkonmaz ve sos için: 1 ![]() ![]() 50 gr ![]() 20 gr ![]() 130 gr ![]() 10 ml ![]() 4 yumurta sarısı 60 ml ![]() 10 gr ![]() şeker Kuşkonmaz boylarına ve tomurcuk yapılarına göre sıkı, sert, lekeli ve lekesiz olmak üzere ayrılır ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı: + Filetoları yıkayıp kurulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + Kuşkonmazları uç kısmının hemen altından başlayarak soyun, alttaki sert kısımlarını kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + Kuşkonmazları bir tencereye koyun, üstünü soğuk su ile doldurun ![]() ![]() ![]() ![]() + Sos için: Yumurta sarılarını, sebze suyunu, hardalı, tuz, biber ve bir tutam şeker ile benmaride köpük oluncaya kadar karıştırın ![]() ![]() ![]() + Yağı ve tereyağını tavada kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|