![]() |
Biberli Ve Soslu Somon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biberli Ve Soslu SomonBiberli ve soslu somon Biberli ve soslu somon Hazırlama süresi 60 dakika 4 kişilik Malzemeler: 800 gram somon fileto 2 adet kırmızı dolmalık biber 30 ml ![]() 150 gram bezelye 1 paket Hollandaise sos 75 gram yoğurt 1 adet limon 1 adet soğan 200 gram ince buydağ 800 ml ![]() 30 gram yeşil biber tuz Hazırlanışı: Somonları 4 eşit parçaya kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırmızı biberleri yıkayın ve yaklaşık 1 cm ![]() ![]() ![]() ![]() Biberler ve yumuşak buğdayı iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() Yeşil biberleri ince doğrayın ![]() ![]() Bunları buharlı bir pişirme kabına koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Hollandaise sosunu paketin tarifine göre hazırlayın ![]() ![]() Somonları hazırladığınız buğdaylı sebzeler ve sos ile servis edin ![]() |
![]() |
![]() |
|