![]() |
Kiremitte Levrek Balığı Nasıl Pişirilir - Kiremitte Levrek Balığı Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kiremitte Levrek Balığı Nasıl Pişirilir - Kiremitte Levrek Balığı Tarifi YapılışıKiremitte Levrek Balığı Nasıl Pişirilir - Kiremitte Levrek Balığı Tarifi Yapılışı Kiremitte Levrek Balığı Nasıl Pişirilir - Kiremitte Levrek Balığı Tarifi Yapılışı ![]() Malzemeler 2 kg levrek balığı 3 kuru soğan 1 demet maydanoz 200 gr tereyağı 1 limon 1 su bardağı beyaz şarap 1 çay kaşığı kırmızı biber Tuz, beyazbiber Yemeğin Tarifi Balıkları temizleyip, iyice yıkadıkıtan sonra tuzlayarak 10 dakika kadar dinlendirin ![]() Temiz kíremetin üzerine tereyağı sürüp fırında kızdırın, balığı üzerine yerleştirin ![]() Soğan ve maydanozu ince ince kıyarak, tuz ve beyazbiberle birlikte mutfak robotunda karıştırın ![]() ısıdaki fırına verin ![]() dökerek servis yapın ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|