![]() |
Dilbalığı İle Domates Jölesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dilbalığı İle Domates JölesiDilbalığı ile domates jölesi Dilbalığı ile domates jölesi Hazırlama süresi 1 saat 10 kişilik Malzemeler: 2 adet limon 200 gram sap kereviz 3 sap dereotu 1/2 yemek kaşığı tane beyaz biber 13 yaprak jelatin 3 kutu doğranmış domates 500 gram dilbalığı 1/2 tatlı kaşığı portakal kabuğu rendesi 2 adet yıldız anason 2 tatlı kaşığı şeker 3 yemek kaşığı kırmızı üzüm sirkesi tuz beyaz biber Hazırlanışı: Domatesi püre haline getirin ![]() ![]() ![]() Limon suyunu zeytinyağı ile karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Sap kerevizi temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domates suyunu(yaklaşık 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Jelatini soğuk suda çözün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dotates suyunu tel süzgeçten geçirip tencereye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filetoları bölüp kereviz ve dereotu ile birlikte fincanlara paylaştırın ![]() ![]() Servisten önce fincanları 1 dakika sıcak suda bekletin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|