![]() |
Hamurda Kuzu Uykuluk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamurda Kuzu UykulukHamurda kuzu uykuluk Hamurda kuzu uykuluk Hazırlama süresi 1 saat 4 kişilik Malzemeler: 250 gram milföy hamuru (dondurulmuş) 2 adet kuzu uykuluk 2 yemek kaşığı balzamik sirke 3 yemek kaşığı kremşanti 1/4 litre etsuyu 60 gram tereyağı 200 gram mantar 80 gram içbakla 1/4 adet limonun suyu tuz karabiber Hazırlanışı: Milföy hamurlarını çözdürüp yan yana dizerek, kenarları 20 cm ![]() ![]() ![]() ![]() Uykuluğu buzlu suda 10 dakika bekletin ![]() ![]() ![]() Bir tencerede 40 gr ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurları, önceden 210 derece ısıtılmış fırında 8 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() Mantarları ayıklayın ![]() ![]() ![]() ![]() İç baklaları kaynar tuzlu suda 3 er dakika tutup çıkarın ve ince kabuklarını soyun ![]() Uykulukları tencereden çıkarıp yerine kremşantiyi koyun ve koyulaşana kadar kaynatın ![]() ![]() Uykulukları parçalara bölüp, sebzeli sosla birlikte hamurların içine doldurun ![]() |
![]() |
![]() |
|