Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balığı, izgara, pişirilir, tarifi, turna, yapılır, yapılışı

İzgara Turna Balığı Tarifi,Yapılışı - İzgara Turna Balığı Nasıl Pişirilir Yapılır

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İzgara Turna Balığı Tarifi,Yapılışı - İzgara Turna Balığı Nasıl Pişirilir Yapılır



Izgara Turna Balığı Tarifi,Yapılışı - Izgara Turna Balığı Nasıl Pişirilir Yapılır

Izgara Turna Balığı Tarifi,Yapılışı - Izgara Turna Balığı Nasıl Pişirilir Yapılır Izgara turna balığı tarifi
Izgara turna balığı yapılışı
Izgara turna balığı yapımı

Izgara turna balığı

MALZEMELER
6 kişilik
1 kg turna balığı filetosu
1/2 su bardağı bira
1/2 su bardağı ayçiçek yağı
1/4 su bardağı limon suyu
2 yemek kaşığı doğranmış maydanoz
1 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı acılı sos

çok acı kırmızı biber sosu
acısız kırmızı biber

HAZIRLANIŞI
Turna balığını 6 parçaya bölün Derin olmayan bir kaba koyun Yağı, birayı, limon suyunu, maydanozu ve tuzu karıştırıp, acılı sosu ve çok acı kırmızı biber sosunu ilave edin, hepsini balıkların üstüne dökün Oda ısısında 1 saat bekletin, arka taraflarını çevirin Daha sonra balıkları, iyice yağlanmış bir ızgarada ve kömür ateşinde çevirerek pişirin Üzerlerini kırmızıbiber ile süsleyebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.