![]() |
Badem Kıtırlı Dana Madalyon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Badem Kıtırlı Dana MadalyonBadem kıtırlı dana madalyon Badem kıtırlı dana madalyon Hazırlama süresi 1 saat 6 kişilik Malzemeler:
Bademleri bir tencereye alın, üstlerine sıcak su dökün, 5 dakika sıcak suda bekletin ![]() ![]() Kurutulmuş domateslerin yağını süzüp irice doğrayın, mutfak robotuna alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 dal kekiği bir kenara ayırın, kalanlarının yapraklarını saplarından ayırıp domatesli karışımın içine ekleyin ![]() ![]() Her bir madalyonu bir dal kekik ve 1 dilim pastırma ile sarın, mutfak ipliği ile sıkıca bağlayın ![]() ![]() Tereyağını kızdırın ![]() ![]() Etleri ve ikiye böldüğünüz domatesleri yağlanmış fırın tepsisine alın ![]() ![]() Domates-badem ile hazırladığınız harcı etlerin üzerine yayın ![]() Önceden 200ø ısıtılmış fırının alttan 2 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|