![]() |
Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık - Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık - Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık TarifiFırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık - Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık Tarifi Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık - Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık Tarifi Fırında Patatesli - Tereyağlı Alabalık ![]() Malzemeler 3 adet alabalık (Adedi kişi sayısına göre değiştirebilirsiniz) 2 - 3 adet patates (Adedi yine kişi sayısına göre değiştirebilirsiniz) Tereyağı Tuz, kekik, karabiber ![]() Yapılışı Balıkları güzelce yıkayın ![]() ![]() Kiremite balıkları dizin ![]() ![]() Patateslerin ve balıkların üzerine fındık büyüklüğünde parçalar halinde tereyağlarını koyup üzerine hafif tuz, karabiber ve kekik serpip fırına verin ![]() |
![]() |
![]() |
|