![]() |
Karabiberli Et |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karabiberli EtKarabiberli et Karabiberli et Hazırlama süresi 60 dakika 4 kişilik Malzemeler: 4 adet dana pirzola veya biftek 2 adet limon 2 diş sarmısak galeta unu 5 yemek kaşığı un 1 adet yumurta 60 gram margarin 2 yemek kaşığı tane biber tuz Hazırlanışı: Karabiber tanelerini havanda irice döğün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Galeta ununu döğülmüş karabiber ile karıştırıp düz bir tabağa alın ![]() ![]() Kağıt havlu ile kurulayın, tuz ekip una bulayın ![]() ![]() ![]() Yağı tavada kızdırın, pirzolaların her iki taraflarını 7-8er dakika orta ateşte kızartın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|