![]() |
Bademli Alabalık Tava - Bademli Alabalık Tava Tarifi, Yapılışı, Nasıl Yapılır? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli Alabalık Tava - Bademli Alabalık Tava Tarifi, Yapılışı, Nasıl Yapılır?Bademli Alabalık Tava - Bademli Alabalık Tava Tarifi, Yapılışı, Nasıl Yapılır? Bademli Alabalık Tava - Bademli Alabalık Tava Tarifi, Yapılışı, Nasıl Yapılır? MALZEMELER geldik 4 adet alabalık fileto 50 gr un 3 adet çırpılmış yumurta 100 gr kızarmış file badem Yeterince tuz ve biber Kızartma için 1 su bardağı sıvı yağ HAZIRLANIŞI Önce balıkları tuz ve biberleyin ![]() ![]() ![]() Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|