![]() |
Resimli Dana Blanket Tarifi - Fransız Usulü Dana Blanket Nasıl Yapılır Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimli Dana Blanket Tarifi - Fransız Usulü Dana Blanket Nasıl Yapılır TarifiResimli Dana Blanket Tarifi - Fransız usulü Dana Blanket Nasıl Yapılır Tarifi Resimli Dana Blanket Tarifi - Fransız usulü Dana Blanket Nasıl Yapılır Tarifi Fransız usulü Dana Blanket tarifi Dana Blanket nasıl yapılır resimli Dana Blanket tarifi Dana Blanket nasıl pişirilir ![]() Dana Blanket İçin Kullanılan Malzemeler : 1 kg ![]() limon 1 havuç 1 baş soğan 1 karışık ot demeti 60 cl ![]() 25 gr ![]() 1 çorba kaşığı tepeleme un 250 gr ![]() 2 yumurta sarısı 15 cl ![]() 1 tatlı kaşığı karabiber 2 tatlı kaşığı tuz Dana Blanket Tarifi : Etleri tencereye koyup, üzerine çıkacak kadar soğuk su koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerede tereyağını eritin, üzerine unu ekleyip biraz kavurun ve üzrine 45 cl ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurta sarılarını hafifçe çırpıp üzerine kremi ve hazırladığınız sostan iki çorba kaşığı ekleyerek karıştırın ![]() ![]() ![]() Bu arada tost ekmeklerinin kalın kenarlarını keserek atın ![]() ![]() ![]() Yemeğin tuzunu, limonunu ve karabiberini kontrol edin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|