|
|
Konu Araçları |
alabalık, pişiriliralabalık, pişirme, tarifi, yöntemleri |
Alabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri - Alabalık Pişirme Tarifi |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri - Alabalık Pişirme TarifiAlabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri - Alabalık Pişirme Tarifi Alabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri - Alabalık Pişirme Tarifi tuzda alabalık nasıl pişirilir ,alabalık nasıl pişirilir ,alabalık pişirme usülleri , kiremitte alabalık nasıl pişirilir ,alabalık buğulama nasıl pişirilir Alabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri Kiremit olan kaplarda tereyağında alabalık yemek çookkk ama çok güzeldir Fazla pişirmeye gerek yoktur Sırtını hafifçe çizmek pişirmeyi kolaylaştırır Alabalıklar güzelce temizlendikten sonra bakkaldan torbası 1tl'ye alınabilecek olan kaya tuzunun içine yatırılarak dolaba atılırSonra Önceden 240° C'de ısıtılmış fırında yarım saatpişirin Fırından çıkarıp tabağa alın Diğer tarafta zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın Alabalıkları zeytinyağlı sosla ve haşlanmış patateslerle servis yapabilirsiniz Alabalık ızgara olarak yenebileceği gibi buğlaması ya da tereyağında yapılabilir Çiftlik balıkları genelde saman gibidirAlabalığı yenebilir kılmak için ilk önce yumurta daha sonra galeta ununa batırmak gerekir Alabalık öncesinde fileto olarak hazırlanmalıdır alıntı |
|