Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Fizik / Kimya

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
doğası, doğasında, fiziğin, hakkında, kavram, yada

Fiziğin Doğası Fiziğin Doğası'nda Hangi Kavram Yada Ne Var? Fiziğin Doğası Hakkında

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fiziğin Doğası Fiziğin Doğası'nda Hangi Kavram Yada Ne Var? Fiziğin Doğası Hakkında



Fiziğin Doğası Fiziğin Doğası'nda Hangi Kavram Yada Ne Var? Fiziğin Doğası Hakkında Bilgi
Fiziğin Doğası Fiziğin Doğası'nda Hangi Kavram Yada Ne Var? Fiziğin Doğası Hakkında Fiziğin Doğasında hangi kavram ya da ne var? İçinde bulunduğumuz zamanda bu soruya cevap vermek oldukça zorÇünkü bina o temeller üzerinde yükselmiş durumdaİnsanlığın düşünce tarihine bakıldığında pozitif bilimler oldukça yeni olarak karşımıza çıkar ama buna rağmen oldukça hızlı gelişmişlerdir(yine düşünce tarihine göre)
En başta bütün bilimler;kendi dışımızda varlığı bizden bağımsız bir olgular dünyasından yola çıkmışlardırBu olgular dünyasının en temel özelliği nesnel ve anlaşılabilir olmasıdır20 yy başlarında fizikte oluşan devrimsel nitelikteki gelişmeler;kendi dışımızda bizden bağımsız ve nesnel bir olgusal dunyanın varlığı konusundaki görüşlerimizi değiştirmiştirBu noktada; nasıl ki olgulardan ve olaylardan bağımsız bir uzay ve zaman düşünülemezse, bizden bağımsız bir epistemolojik süreç de düşünülemez(evreni anlamak adina)

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.