Yok Dizel Olsun |
|
|
#1 |
|
Ergenekon
|
Yok Dizel OlsunEbi raisukaree ![]() Yaki udon ![]() Nedir bunlar? "Karateci" diyenler, bilemedi ![]() İstanbul'da yeni açılan bir alışveriş merkezi var ya ![]() ![]() Onun içindeki restoranlardan birinin mönüsü bu![]() ![]() "Pilav, mantarlı tavuk, kabak" falan demek istiyor ![]() Merak ettim, gezdim ![]() Amerika'da mıyız, Japonya'da mıyız, İtalya'da mı, anlamadım ![]() ![]() Türkiye olmadığı kesin ![]() Oturdum bir yere ![]() ![]() ![]() Şöyle yazıyor duvarda "Kahvelerimiz Peru orijinli, Villa Rica çekirdeklerinden hazırlanmaktadır " Aferin Garson yanaşıyor, sipariş vereceğim ![]() ![]() - Sıcak içeceklerden ne var? - Espresso, decaffeinate, cappuccino, latte macchiatocafe au lait, hot milk, hot chocolate, green tea, peppermint, chamomile flowers ![]() ![]() - Türk kahvesi yok mu? - Maalesef - Su rica edeyim o zaman - Normal mi, San Pellegrino mu? - Yok Dizel olsun ![]() ![]() İçinde bir de sinema salonu var "Mars Cinema" yazıyor ![]() Ee Mars olabilir ![]() Başta demiştim ![]() ![]() Türkiye olamaz
|
|
|
|
#3 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Ne kadar doğru, ne kadar güzel bir anlatım ![]() ![]() Teşekkürler Ergenekon, emeğine sağlık ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
speed
|
ticaret odasının güzel bir uygulaması var bu konuyla ilgili işletmelerinin adını türkçe koyanlara teşekkür ediyor ve teşvik edici şeyler yapıyolar sanırım bu çok hoşuma gitmişti ![]() tşkkürler ergenekon![]()
|
|
|
|
#5 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ :)) Ergenekon oraSı İstanbul Türkiyeden farklı ßir ülke oLmuş durumda, ßenimde hoşuma gidiyor değil ßirde aLengirli konuşan gençler, insanlar yokmu! Onların ağzıyla ßurnunun yerini değiştiresim geliyor ![]() ~~
|
|
|
|
#7 | |
|
Ergenekon
|
Alıntı:
Omazsa olmaz değerlerimizin yaşaması ve korunması mücadelemize onları yoketme yolunda gayretler içersinde olanlardan daha azimli ve kararlı devam ettiğimiz sürece, yaşadığımız ana ve gelecek nesillere görevimizi yerine getirmiş oluruz diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
#8 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ Özellikle kız gibi konuşan erkekler ![]() Zzzz en sinir oLduğum "yhaa" :S ßöyle ßir kelime var mı ya hangi dile mensup ? ~~
|
|
|
|