Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Dilekçe Örnekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
belgesi, dilekçe, mezuniyet, üniversite, öğrencisi, örneği

Üniversite Öğrencisi Mezuniyet Belgesi Dilekçe Örneği

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üniversite öğrencisi mezuniyet belgesi dilekçe örneği

Üniversite Öğrencisi İçin Mezuniyet Belgesi Dilekçe Örneği Nasıl Yazılır?

Üniversite ve yüksek okul öğrencilerinin mezuniyet belgesi almak için yazması gereken dilekçe örneği aşağıdaki gibidir

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
İKTİSAT FAKÜLTESİ MÜDÜRLÜĞÜ
…………………………………BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

Yüksekokulunuzun ……………Bölümü………………………numaralı öğrencisiyim 20 -20 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda mezun olmak için bütün derslerimden başarılı oldum
Mezuniyet durumumun incelenerek işlemlerimin başlatılması için gereğini arz ederim

İmza
Adı-Soyadı

ADRES:

TEL:

ÖĞRENCİNİN DANIŞMANI BÖLÜM KOORDİNATÖRÜ

NOT : DİLEKÇEDE ADI GEÇEN ÖĞRENCİNİN MEZUNİYET İŞLEMLERİNİN BAŞLAYABİLMESİ İÇİN DANIŞMAN, KOORDİNATÖRÜN ONAYININ OLMASI GEREKMEKTEDİRAKSİ HALDE İŞLEMLERİ BAŞLATILMAYACAKTIR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com