Aşkıımm Dedim Ya... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşkıımm Dedim Ya...Aşkıııııııımmm dedim ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkıımm Dedim Ya ![]() ![]() İşte bir pazar sabahı hava çok soğuk olsada, içimdeki aşkımın sıcaklığı ılık ılık vucudumu kapsıyor sanki ![]() ![]() ![]() Biliyorum çok geç kaldım, O'nu (S A V) sevmekte, biliyorum yine çok geç kaldım aşkımı anlatmaya,fakat Hamdolsunki bu güne nasib oldu ![]() ![]() ![]() Aşk dedimya her insan farklı şeylere aşık, bunca sözler yazılıp şarkılar bestelenen aşklar var ![]() ![]() ![]() Aaaaaff En Sevgilim, aaaaaff ![]() ![]() ![]() ![]() Sana layık degil bu satırlar ![]() ![]() ![]() Bu yüzle sana yazmaya cesaret eden ben cahile aaaaff ![]() ![]() ![]() Senki habibim dedin Allahım, acziyetime afffff bilemedim yazdıklarımı, aşkımmmm dedim hemde bu günahkar halimle ![]() EN SEVGİLİSİ ALEMİN Canım EFENDİM SULTANIM sizi çok seviyorum Hiç görmesemde Vallahi seviyorum ![]() ![]() ![]() Hani EBABEKİR SIDDIK'IN demişti ya; Ev ahalime Allah ve Rasulu kaldı diye ![]() ![]() ![]() İşte o kadar çook seviyorum, istemem sizden başka bir sevgili kendime istemem efendim ![]() ![]() Senin o kutlu yoluna bu can degil bir kez, binlerce kez kurban olsun ![]() ![]() ![]() AAAAAHHHH efendim ![]() ![]() ![]() ![]() Siz ne derseniz ne isterseniz, ben o olayım, ister köle ister kitmir, hepsine canı gönülden razıyım ![]() Bir an Sultanım, çok degil sadece bir an, huzurunuzda edep ile durabilseydim, gözleriniz bir baska yere bakarken, bende size bakabilseydim ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaahh Sultanım gül kokunada razıyım aslında, bir kez duyabilseydim doya doya içime çekebilseydim ve öylece kalabilseydim ![]() ![]() ![]() Sultanım nasıl anlatılır aşkın ki sana, aşıkların yanında biz yetim ümmetiniz hiç görmedik, hep kitaplarda okuduk ![]() ![]() ![]() İnsan görmedende aşıkmı olurmuş? Yangını söndüren su bizim aşk közümüzüde söndürürmü? Aaaahhh Efendim cahil cesareti bu olsa gerek ki, boyumuzu aşan laflar ediyor olduk ![]() ![]() ![]() siz benim cahilliğimin,kusuruna bakmayın ![]() ![]() ![]() Alemlere Rahmet olan sonsuz merhametinize sığındık Efendim ![]() ![]() ![]() Aşk iddasında bulunuyoruz ![]() ![]() ![]() Biliyorum çok aşıklarınız var, bari onların hatrına bir yudum, bir tek yudum, yetimim deyip basimizi okşasan ![]() ![]() ![]() Haber alamadık Çanakkale'den beri ordaki dedelerimizin yardımına koşmuştun, Ne olur Sultan'ım bir yetimlerim desen tekrardan ölmüş gönlümüze doğsan, merhametinden kalplerimize serpsen, yolunda hizmetçi etsen ![]() ![]() ![]() Ne olur Sultanım bir yudum kokunu duyursan ne olur, ne olur ne olur Efendim ![]() ![]() ![]() Size yazılan her satır gözyaşları ile süslü, elimizde gönlümüzde sadece sana duyduğumuz hasret ve sevgimiz var ![]() ![]() ![]() Baskada bir sermayemiz yok Efendim ![]() Aşkım Efendim Susuz bırakmada yürüyelim aşkınla yolunda Yoook seni sevmedeki lezzet, hiç bir dünya tadında Bu garip kitmirindir mübarek kapında ![]() alıntı ![]() ![]()
|
|
|
|