|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
güzel, sevgili, şiiri, şiirleri |
![]() |
En Güzel Sevgili - En Güzel Sevgili Şiiri - En Güzel Sevgili Şiirleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Güzel Sevgili - En Güzel Sevgili Şiiri - En Güzel Sevgili ŞiirleriEn Güzel Sevgili En Güzel Sevgili - En Güzel Sevgili Şiiri - En Güzel Sevgili Şiirleri En Güzel Sevgili HZ ![]() Ümmetin Sevgilisi EN SEVGİLiYE EY Adına yıldızlar yaratılan gök semaya kuşatılan Ay doğup gün batan ya Resulullah Sana salat sana selam olsun Süreyya yıldızının gökte parlayan anı Ümmeti Müslümanın canındaki cananı Onsekizbin alemin sensin yüce sultanı Kuzey güney farketmez Hak'ka dır bütün yönüm Bir kez rüyamda görsem safa getirsin ölüm Seherde açarda mis güllerin Binnaz ile Saçar kokunu yedi verenler şevk'i haz ile Yalvardım Yaradan'a istedim niyaz ile Doğu batı farketmez Hak'ka dır bütün yönüm Bir kez rüyamda görsem safa getirsin ölüm Çıkmak istiyorum ya nebi hira dağına Çare olurdu tozun kokun gam efkarıma Nasip olur mu sürsem yüzüm gül dergahına Sabah akşam farketmez hâk'ka dır bütün yönüm Bir kez rüyamda görsem safa getirsin ölüm Tükenmez ki umudum şefaatim sendendir Ol nebiyi koklarım yedi veren tendedir Asumanda yazılı ismin hâk ta şifredir Dünyada yer meyletmez hâk'kadır bütün yönüm Bir kez rüyamda görsem safa getirsin ölüm Sevgililer sevgilisine selam olsun Ayşe Özdemir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En Güzel Sevgili - En Güzel Sevgili Şiiri - En Güzel Sevgili Şiirleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Güzel Sevgili - En Güzel Sevgili Şiiri - En Güzel Sevgili Şiirleri*** SEVGİLİ PEYGAMBERİM*** İyiki doğdun Benim peygamberim oldun Karanlığı ışığınlar boğdun SevgiliPeygamberim Seni okadar sevdimki Ahbirde görebilseydim Sende beni severmisim? Sevgili peygamberim Alemlere rahmetsin Gönlümün efendisi Yetimlere şefkatsin Sevgili peygamberim Senin aşkınla doldum Gönlümün efensisi İyiki sana ümmet oldum Sevgili peygamberim Nasıl kıydılar sana Ey sevgili rasulüm İyilik için vardın oysa Sevgili peygamberim Diken döktüler yollarına Hiç acımadılarmı sana Dikenler güle döndü Sevgili peygamberim Sana layık ümmet olmak Benim tek dileğim Seni çok seviyorum Sevgili peygamberim BETÜL ÇEVİK |
![]() |
![]() |
|