|
|
Konu Araçları |
çok, rasulallah, seviyorum, seviyoruz |
Seni Seviyoruz Ya Rasulallah - Seni Çok Seviyorum Ya Rasulallah |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Seviyoruz Ya Rasulallah - Seni Çok Seviyorum Ya RasulallahSeni Seviyoruz Ya Rasulallah Seni Seviyoruz Ya Rasulallah - Seni Çok Seviyorum Ya Rasulallah Seni görebilmeyi o kadar çok isterdim ki CANIM PEYGAMBERİM O nur yüzünü görebilmeyi,o nur ellerini yüzüme sürebilmeyi,o gül kokunu hissedebilmeyi,ışıl ışıl parlayan gözlerine cesaret edip te bakabilmeyi,HERŞEYDEN ÇOK İSTERDİM SENİNLE BİRLİKTE YAŞAMAK NE DEMEK YA RASULALLAH??? Allah'ü Teala senin için alemleri ve insanlığı yarattı ama sen o kadar alçakgönüllüsün ki cennete gireceğini bile bile bütün bir ömrünü ALEMLERİN SAHİBİNE ibadetle geçirdinHal böyleyken biz neye güveniyoruz da ibadet yapmadan cennete girebileceğimizi düşünüyoruz!!! Senin yaptıklarının yanında bizimkiler sadece YOLDA EMEKLEMEK KIYAMET GÜNÜNDE ŞEFAATÇİMİZ OL YA RASULALLAH ANAM BABAM SANA FEDA OLSUN YA RASULALLAH!!! |
Seni Seviyoruz Ya Rasulallah - Seni Çok Seviyorum Ya Rasulallah |
09-08-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Seviyoruz Ya Rasulallah - Seni Çok Seviyorum Ya RasulallahEY GÜLLER ÜLKESİNİN SULTANI EY EN BÜYÜK SEVGİLİNİN SEVGİLİSİ SANA AŞKIMI İLAN EDİYORUM SENİ SEVİYORUM YÂ RASÛLLALLAH EBEDİ GÜLŞENİNDE TEK AYAK ÜSTÜNE DURACAK BİR YERDE BİZE VERMEZMİSİN GÜLÜM? Âdem aleyhisselam, Arşta Muhammed aleyhisselamın nurunu görünce, neyin nuru olduğunu suâl etti Hak teâlâ da, (Bu nur, gökte Ahmed, yerde Muhammed denilen, zürriyetinden bir peygamberin nurudur O olmasaydı, seni de, yerleri ve gökleri de yaratmazdım) buyurdu (Mevahip) Sevgi Pınarının doyumsuz tadına varanlar ALLAH ve Resûlüne gönül verenlerdir Ey alemlere Rahmet olarak gönderilen sevgili! Ey kâinatın göz bebeği! Ey varlık nuru Efendim! Bu mektup vesilesiyle sana hitap edebilmek ne güzel Yâ Resûl! Sana sunabileceğim kelimeler muhabbetimi ifade edemez Sana verebileceğim avuç avuç göz yaşlarım var Yâ Resûl Ey Nurdan Sevgili! Tek tesellim tek ümidim, sana olan muhabbetim ve Salavatlarım Bu selamlarda; Zerreler adedince, Salat-ü Selam olsun Sana Yâ Resûl! Çiçekler yapraklar adedince, Salat-ü Selam olsun Sana Yâ Resûl! Yıldızlar adedince, Salat-ü Selam olsun Sana Yâ Resûl! Yağan yağmurlar adedince, Salat-ü Selam olsun Sana Yâ Resûl! Nurundan yoksun karanlık gecelerimde gözyaşlarıyla ellerimi açıp Seni istiyorum Yâ Resûl Anam, babam Sana feda olsun, bu günahkar kul yoluna kurban olsun Yâ Resûl Yüreğim , çorak bir toprak gibi, kızgın bir çöl gibi Sana susadı Yâ Resûl Senin aşkına susadım, Aşkınla yandım Ya Resûl Sen benim Sevgi yağmurumsun, Aşkını yağmur gibi yüreğime yağdır Yâ Resûl Sonsuza kadar sağanak aşkın yağsın kalbime Sevgi yağmurlarınla, binbir çeşit güller açtır gönlümde Yâ Resûl Her bir güle Muhammed ismini vereyim Her birini ayrı ayrı koklayıp seveyim Ne olur Yâ ResulALLAH Duy sesimi! Ya ResulALLAH Aşkımı feryadımı duy Resûl Duy efendim Her bir güle Muhammed ismini vereyim Her birini ayrı ayrı koklayıp seveyim Kırmızı güllerle yüreğimin tam ortasına Seni Seviyorum Yâ Resûl yazayım Beyaz güllerle Ne olur Efendim Sen de beni Sev diye yazıp Sana yalvarayım Ne olur Sen de beni Sev Şevkatli ve merhametli kollarına sar beni Yâ Resullâllah Sadece benim yüreğim değil, tüm yürekler Senin sevgi yağmuruna muhtaç Tüm Canlar Sana aşık Senin aşkınla pervane oldu canlar Ya ResulALLAH Küçük elleri büyük yürekleriyle ebabiller gibi, Sevgini gönder bize Ey güller ülkesinin sultanı! Sevda ülkesinin şahı Ey en büyük sevgilinin Sevgilisi Sana aşkımı ilan ediyorum Seni Seviyorum Seni Seviyorum Ya ResûllALLAH ,,Feyzullah Koc-Resûla mektup'tan,, |
|