![]() |
Peygamber Efendimizin İle İlgili Şiirler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peygamber Efendimizin İle İlgili ŞiirlerPeygamber Efendimizin İle İlgili Şiirler Peygamber Efendimizin İle İlgili Şiirler peygamber efendimizin ile ilgili şiirler Peygamber efendimize şiirler Ey Nebi Selamım var Gönül, yine kaynar taşar, Muhammed’e selamım var ![]() Aşkı ile ağlar coşar, Muhammed’e selamım var ![]() Bülbül bu gün avaz eder, Bir gün beni götür kader, Kısmeti olanlar gider, Muhammed’e selamım var ![]() “Rabbim”,der ki ahir ezel, Ömür geçer döker gazel, Sevgisi gönlümde özel, Muhammed’e selamım var ![]() Mektup, yazsam elim tutmaz, Korkuyorum ömrüm yetmez, Yüreğimde bu aşk gitmez, Muhammed’e selamım var ![]() Çağırayım dağa taşa, Yüreğim döndü ateşe, Ayan olsun göçmen kuşa ![]() Muhammed’e selamım var ![]() Gönlüm, hayallere daldı, Arkadaşlarım yol aldı, Gözlerim yollarda kaldı, Muhammed’e selamım var ![]() Mevla’m kurban olam sana, Rehber, gönderdin cihana, Ölmeden kısmet et bana, Muhammed’e selamım var ![]() Kaya: her dem coşar söyler, Biçare gönlünü eyler, Dost, yoluna giden beyler, Muhammed’e selamım var ![]() Osman Kaya Malatya |
![]() |
![]() |
![]() |
Peygamber Efendimizin İle İlgili Şiirler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peygamber Efendimizin İle İlgili ŞiirlerPeygamber Efendimiz ile ilgili şiirler O'NUN ÜMMETİNDEN OL ![]() ![]() ![]() Beri gel serseri yol! O'nun ümmetinden ol! Sel sel kümelerle dol! O'nun ümmetinden ol! Sen hiçliğe karşı yön Hep sıfır arka ve ön Dosdoğru kıbleye dön! O'nun ümmetinden ol! Gel, dünya murdar kafes Gel gırtlakta son nefes Gel arşı arayan ses O'nun ümmetinden ol! Solmaz, solmaz bu bir renk, ölmez, ölmez bir ahenk, insanlık; hevenk, hevenk O'nun ümmetinden ol! Gökte çakıyor haber: Geber, çelik put geber! Doğrul yeni seferber! O'nun ümmetinden ol! Necip Fazıl Kısakürek |
![]() |
![]() |
|