|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
efendimizin, ile, ilgili, kısa, peygamber, şiirler |
![]() |
Peygamber Efendimizin İle İlgili Şiirler Kısa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peygamber Efendimizin İle İlgili Şiirler KısaPeygamber Efendimizin İle İlgili Şiirler Kısa Peygamber Efendimizin İle İlgili Şiirler Kısa Peygamer Efendimiz İle İlgili Kısa Şiirler, Sen hiçliğe karşı yön Hep sıfır arka ve ön Dosdoğru kıbleye dön! O’nun ümmetinden ol! Solmaz, solmaz bu bir renk, ölmez, ölmez bir ahenk, insanlık; hevenk, hevenk O’nun ümmetinden ol! Gökte çakıyor haber: Geber, çelik put geber! Doğrul yeni seferber! O’nun ümmetinden ol! Necip Fazıl Kısakürek alıntı Kabul Buyurur musun EFENDİM ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Sana Yüreğimi Sunuyorum Ey YAR ![]() ![]() ![]() Nabzimda ![]() ![]() ![]() ![]() Dermansız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana Sevdamı Sunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Sana Yetimliğimi Sunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yetim Bırakmayacağını Beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alevler Kuşatmış Bak!! Hasret Kokan Gurbetimi ![]() ![]() Sana Ömrümü Sunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Sana Selamımı Sunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana Çarpan Yüreğimden ![]() ![]() ![]() ![]() Kırık Gönlümde Büyüyen Sevdanla Ayaktayım Şimdi ![]() ![]() ![]() Sana Aşkı Sunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabul Buyurur musun EFENDİM ![]() ![]() ![]() ![]() YOLLARINA GULLER DOSESEK ![]() ![]() ![]() ![]() Gel Efendim, dostluguna muhtaciz; umutsuz ve caresiz birakma caresizlerini ![]() Gel yeter ki, hakkimizda verilecek her hukme razi olalim ![]() Gel ey, bitir bitmeyen hasretini icimizde! ![]() ![]() Gel ey, onsuz mutluluk bulamadigimiz! ![]() ![]() Gel ey, kendisine lâyik olamadigimiz! ![]() ![]() Gel benim Efendim, bir kez olsun dokun yuregime, yuregime dokun bir kez olsun… Yuregim kaniyor efendim, kaniyor yuregim! ![]() ![]() Ciglik cigliga beseriyet, cignenmis reyhanlar misali hep seni ariyor ![]() ![]() ![]() "Esselatu vesselamu aleyke Ya ResulAllah " BIRAKMA BİZLERİ :: ![]() ![]() Sana öylesine alışmışız ki Ayrılığa nasıl dayanacağız Uzaklardan sevmek hoş olur amma Bırakma bizleri Ya RasûlALLAH Bırakma bırakma bizi bırakma Böylesine yakın olmuşken sana Neyim varsa feda olsun uğruna Bırakma bizleri Ya RasûlALLAH Anam babam sana feda olsun Bedenim yolunda toprak olsun Faruk Sultan sana komşu olsun Bırakma bizleri Ya RasûlALLAH Bedenim ayrılsa ruhum ayrılmaz Senin aşkın bizde asla solmaz Kovsan da bu kıtmir senden ayrılmaz Bırakma bizleri Ya RasûlALLAH Cennet bahçesinde bekleşir herkes Sensiz olan cenneti neyleyim Kademi şerifin cennettir bize O nurlu ayağınla bas yüzümüze CANIM EFENDİM Canımdan bir parçasın A h bir görebilsem seni N asıl olurdum bilmem ki I slak gözlerimle sevsen, M erhametinle sarsan beni ![]() ![]() K ainatın varlığına sebeb sensin U mudumun ışığı sensin, R uhumun özü sen, B ir aşka varki içimde A nlatılmaz yaşanır N urunla aydınlanır O nsuz nasıl geçer bu gunler L al olmuş onu arar diller S usuz çöllerde hicret edenler, U mudunu yitirmiş gönüller N erde olursan ol, seni arar gezerler ![]() ![]() S enki alemlere rahmetsin, E y sevgili sen bir teksin ![]() N edendir yeryüzünde bunca zülüm İ çinde bulunmaktan üzgünüm, N erde olursan ol, sürgünüm ![]() ![]() ![]() Y ardımına muhtacız Ey! Nebi ![]() ![]() O lki bizlere hidayete erdir L eylanın gerçek aşkı bulması gibi U yandır bizi rüyamızdan ![]() N erde olursak olalım A yrılma yanımızdan ![]() ![]() A şık oldun candan ben sana D ualarımla yaklaştım ravzana I slak gözlerimle yalvardım seni yaradana G ecenin ıssız karanlığında yazıyorum Ü şüyorum Ey Nebi sensiz üşüyorum Z ülayha'nın yusuf'u gibi özler, E llerimi açtım mevlaya L ütfünü bekliyorum ![]() ![]() K aç yıl kaç asır geçti bilinmez ![]() E llerimiz senin için semadan inmez ![]() N erelerdesin Ey Sevgili nerdesin D erdimize tek care sensin İ smini taşısam izin verirmisin ![]() ![]() G el kurtar bizleri Ey ![]() ![]() ![]() ![]() Ü zerimize yağmur ol gel ![]() Z emherin karanlığında, E llerimizi actık semaya L al olmuş dillerimizle seni diliyoruz mevlaya ![]() ![]() M erhametini bekliyoruz senden ![]() ![]() U tandırma bizi bizlerden ![]() ![]() H er an her yerde seni A nıyoruz can-ı gönülden M evsimler gelip geçerken M emnun musun bizlerden ![]() ![]() E llerim yazmaz oldu bilrden ![]() Devamını getiremez oldum artık bilmiyorum neden ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|