![]() |
Filistin Şehidlerine Fatiha Okuyoruz. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Filistin Şehidlerine Fatiha Okuyoruz.Kardeşim!” diyorum karındaşımdan öte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filistin Şehidlerine Fatiha okuyoruz ![]() ![]() Kardeşlik, yalnızca aynı sevgiyi paylaşmak değildir; sevgiyi onurlandırmaktır ![]() ![]() Kardeş duygular, Peygamber sünnetidir ![]() Kardeşlik Habîb-i Ekrem'in pırıltısını almak için, göz göze salât ü selâm getirmektir ![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşlik "bir” yerine, "bin”ler olmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gün kırk kere bunun sözünü verip "sâhibu'l-vefâ” olmaktır kardeşlik Kardeşlik karındaşımdan öte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH Rasûlü buyurur ki: "-Kıyamette kardeşlik candan özge! Herkes telâş içindeyken, evlât medet umunca ana-babasından, onlar bir o yana, bir bu yana kaçışırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kardeşim” diyorum, karındaşımdam öte! ![]() ![]() "Kardeşim” diyorum kendimi bildiğimden öte ![]() ![]() ![]() "Kardeşim” diyorum candan özge, candan ziyâde ![]() ![]() ![]() sen de benim kardeşim olur musun?candan özge,candan ziyade ![]() ![]() ![]() benim ruhaniyetime her aklına geldiğim anda bir fatiha gönderirmisin? ve senden bu formdaki bütün kardeşlerinin ruhu için sadece tek bir fatiha istesem,okuyabilirmisin? arkadaşlar bu hem bir oyun hem dua kardeşliği alttan gelen her arkadaş bir üsttekine fatiha okuyacak alıntı |
![]() |
![]() |
|