Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fatiha, filistin, okuyoruz, şehidlerine

Filistin Şehidlerine Fatiha Okuyoruz.

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Filistin Şehidlerine Fatiha Okuyoruz.

Kardeşim!” diyorum karındaşımdan öte "Kardeşim!” diyorum kendimi bildiğimden öte "Kardeşim!” diyorum candan özge Hem bir anne, evlâdının kardeşi değil midir? Sadece kan bağı değildir bizi birleştiren, bir de kardeşlik bağı vardır Bahse konu olan kardeşlik, karındaşlıktan daha ötedir
Filistin Şehidlerine Fatiha okuyoruzKardeşlik Yaratan'ın bakışıyla sevmektir
Kardeşlik, yalnızca aynı sevgiyi paylaşmak değildir; sevgiyi onurlandırmaktır Yağmurun getirdiği rahmet gibi biri birine rahmet olmaktır
Kardeş duygular, Peygamber sünnetidir
Kardeşlik Habîb-i Ekrem'in pırıltısını almak için, göz göze salât ü selâm getirmektir Ondört asır sonrasına uzanan bir vefâdır kardeşlik, O'ndan kalan bize
Kardeşlik "bir” yerine, "bin”ler olmaktır "İyyâke na'büdü” derken, yürek safında milyonları kucaklamaktır, asla kaybetmemektir sevgi bağını! Ümmet olmak kardeşliğini yaşamaktır, her Fâtiha'da Fâtiha'ya yazılan kutsî kardeşlikten gayrı düşünmemektir

Her gün kırk kere bunun sözünü verip "sâhibu'l-vefâ” olmaktır kardeşlik
Kardeşlik karındaşımdan öte Ana, baba, özge yârim Ama kardeşlik candan ziyâde!
ALLAH Rasûlü buyurur ki:
"-Kıyamette kardeşlik candan özge! Herkes telâş içindeyken, evlât medet umunca ana-babasından, onlar bir o yana, bir bu yana kaçışırlar O zaman sâlih bir kardeşi, kendi sevaplarını bağışlayıverir kardeşine; ben yandım, sen yanma!” diye ALLAH, kendi uğruna fedâ edilen canlara, cennetini gösterir
"Kardeşim” diyorum, karındaşımdam öte!
"Kardeşim” diyorum kendimi bildiğimden öte

"Kardeşim” diyorum candan özge, candan ziyâde

sen de benim kardeşim olur musun?candan özge,candan ziyade
benim ruhaniyetime her aklına geldiğim anda bir fatiha gönderirmisin?
ve senden bu formdaki bütün kardeşlerinin ruhu için sadece tek bir fatiha istesem,okuyabilirmisin?

arkadaşlar bu hem bir oyun hem dua kardeşliği

alttan gelen her arkadaş bir üsttekine fatiha okuyacak
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com