Somaliye Yardım Fitre Ve Zekat Yerine Geçermi ? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Somaliye Yardım Fitre Ve Zekat Yerine Geçermi ?Somaliye Yardım Fitre Ve Zekat Yerine Geçermi ? Somaliye Yardım Fitre Ve Zekat Yerine Geçermi ? somaliye yardım zekat yerine geçermi somaliye yardım fitre yerine geçermi somaliye fitre ve zekat nasıl gönderilir zekatımı ve fitremi somaliye nasıl gönderirim Somaliye Yardım Fitre Ve Zekat Yerine Geçermi ![]() Bu ay ramazan ayında Fitre ve zekatlarınızı İHH İnsani yardım vakfi aracılığıyla somaliye göndere bilirsiniz İHH Zekat ve sadaka bağışı yapmak için tıklayınız Ayrıca bağışlarınızı kızılay yoluylada yapabilirsiniz Somali'ye Nasıl Yardım Edebilirim Beyşehir Müftüsü Mustafa Tekin, Somali ve açlık çeken diğer Afrika ülkelerine gönderilecek yardımların Müslümanlar için fitre ve zekat yerine geçeceğini söyledi Tekin, yardımların toplandığı Anıt Meydanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, İlçe Müftülüğüne, vatandaşlardan, yapılan yardımların fitre ve zekat yerine geçip geçmediğine ilişkin birçok soru geldiğini ifade etti Vatandaşların fitre ve zekatlarını gerek buradaki yardım kampanyasına, gerekse bankalarda açılan yardım hesaplarına verebileceğini belirten Tekin, şunları kaydetti: "Somali ve açlık çeken diğer Afrika ülkelerine gönderilecek yardımlar, Müslümanlar için fitre ve zekat yerine geçer Ayrıca, 'Sadaka nedir?' diye soruluyor Sadakayı zengin de fakir de verir Şimdi bu öyle bir kampanya ki, sadece zenginlerimizin vereceği bir kampanya değil Fakirlerin bile koşması gereken bir kampanya Çünkü, karşıda açlıktan ölen, bir dilim ekmek, bir yudum su bulamayan insanlar var Ben inanıyorum ki, bizim fakirlerimiz de buna koşuyor Fakirlerin de yardım etmesi gereken bir kampanya Allah muvaffak etsin "![]() Somaliye yardım kampanyası Somaliye nasıl yardım yapılır Yardım kampanyası hakkında detaylı bilgi almak ve bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız, Türk Kızılayı?nın ücretsiz bilgi ve bağış hattı olan 168?i arayabilecekler Yardımseverler, kampanya için özel olarak açılan banka hesap numaralarından ve Türk Kızılayı?nın resmi internet sitesi, TÜRK KIZILAYI adresine girerek bağışta bulunabilecekler![]() Banka: Tüm bankalardaki Türk Kızılayı hesabı İnternet: TÜRK KIZILAYI Telefon: 168 ücretsiz bağış ve danışma hattı PTT: 2868 numaralı Türk Kızılayı posta çeki Kızılay: Tüm şubeler SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868?e boş mesaj atarak 5 TL?lik bağış yapılabilir ![]() Türk Kızılayı Mutfak Seti+Gıda Kolisi bağışı için: 200 TL?lik bağış ile 5 kişilik bir ailenin bir aylık ihtiyaçları karşılayabilirsiniz ![]() Ayrıca her türlü ayni bağış için 168 ücretsiz bağış hattımızla irtibata geçebilirsiniz ![]() SMS İLE YARDIM DİYANET: 5601′e ?AFRIKA? yazıp gönderebilirsiniz KİMSE YOK MU?: 5777′ye ?ACLIK? gönderebilirsiniz ![]() KIZILAY: 2868′e boş mesaj gönderebilirsiniz İHH: 3072′ye ?IFTAR? yazıp gönderebilirsiniz DENİZ FENERİ: 5660′a boş SMS gönderebilirsiniz ![]() NOT : Her sms 5 tl tutarındadır |
|
|
|