Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alman, bölümü, dili, edebiyatı, fakülte

Alman Dili Ve Edebiyatı Alman Dili Ve Edebiyatı Bölümü Alman Dili Edebiyatı Fakülte

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alman Dili Ve Edebiyatı Alman Dili Ve Edebiyatı Bölümü Alman Dili Edebiyatı Fakülte

Alman Dili Ve Edebiyatı Alman Dili Ve Edebiyatı Bölümü Alman Dili Ve Edebiyatı Fakültesi Alman Dili Ve Edebiyatı Hakkında Alman Dili Ve Edebiyatı Bilgi Alman Dili Ve Edebiyatı Tanımı Alman Dili Ve Edebiyatı Meslek Yüksek Okulu
Alman Dili Ve Edebiyatı Alman Dili Ve Edebiyatı Bölümü Alman Dili Edebiyatı Fakülte Alman dili ve edebiyatı programında başta Almanya olmak üzere Almanca konuşulan ülkelerin edebiyatları ve kültürleri tarihi gelişim içinde verilmektedir Mezunlar orta dereceli okullarda öğretmenlik yapabilirler Dilme bilme avantajı ile özel sektörde de iş bulabilirler Alman dili ve edebiyatı programında Alman Dili ve başta Federal Almanya olmak üzere Almanca konuşulan ülkelerin edebiyatları ve kültürleri tarihi gelişimi içinde öğretilmektedir

Alman Dili Ve Edebiyatı Bulunduğu Üniversite Ve Fakülteler :

, ANKARA - DİL VE TARİH COĞRAFYA FAKÜLTESİ
, KIRGIZİSTAN DEVLET EĞİTİM - KIRGIZİSTAN DEVLET EĞİTİM
, HACETTEPE - EDEBİYAT FAKÜLTESİ
, EGE - EDEBİYAT FAKÜLTESİ
, MARMARA - FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
, İSTANBUL - EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com