|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ağlatan, babam beni çok sevdiğini gösterdi, günlükteki |
Günlükteki Ağlatan Son Not &Quot;Babam Beni Çok Sevdiğini Gösterdi&Quot; |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Günlükteki Ağlatan Son Not &Quot;Babam Beni Çok Sevdiğini Gösterdi&Quot;Günlükteki ağlatan son not Günlükteki ağlatan son not "Babam beni çok sevdiğini gösterdi" "Artık ölsem de gam yemem, babam beni çok sevdiğini gösterdi" Giresun'da götürüldüğü hastanede "psikolojik sorunu var" denilip iğne yapılarak evine gönderildikten iki hafta sonra kaldırıldığı hastanede beyin tümörü nedeniyle ölen ve organlarıyla 3 kişiye can veren Bahar'ın ailesi, kızlarının ihmal kurbanı olduğunu söyledi Dün kızını toprağa veren acılıbaba, "Benden bilgisayar istiyordu Son maaşımla aldım Günlüğündeki sonnotlara baktık, 'Artık ölsem de gam yemem, babam beni çok sevdiğini gösterdi' yazmış" diyerek gözyaşı döktü "Hastanede tomografi bileçekmediler" diyen acılı baba, "Biz yandık, başkaları yanmasın Hastanehakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağız" dedi ![]() Durmuş ve Duray Alibaş, Keşap Atatürk Çok Programlı Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki kızları Bahar Alibaş'ı, 15 gün önce baş ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle Giresun Devlet Hastanesi'ne götürdü Ancak iddiaya göre doktor'psikolojik sorunu var' diyerek Bahar'a ağrı kesici iğne vurup evine gönderdi Gün geçtikçe durumu kötüleşen Bahar, geçtiğimiz salı günü yenidenaynı hastanenin acil servisine götürüldü Ancak burada kalp ve solunumdurması sonucu elektro şokla yeniden hayata döndürüldü Bahar, solunumcihazı olan Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi Yapılan tetkikler sonucuBahar'a, beyin tümörüne bağlı ödem tanısı konuldu Genç kızın çarşambagecesi beyin ölümü gerçekleşti Bunun üzerine ailesi, kızlarınıntelevizyonlarda organ bağışıyla ilgili programları izlerken, "Ben de organlarımı hiç düşünmem veririm" sözlerini vasiyet kabul ederek Bahar'ın böbrekleri ve karaciğerini bağışladı Bağışlanan organlar Erzurum veSamsun'da 3 hastaya hayat verirken; Bahar, dün ailesi, okul arkadaşları, öğretmenlerinin de katıldığı bir törenle Giresun'un Keşap ilçesine bağlı Güney köyünde toprağa verildi ![]() Cenaze töreninde gözyaşı döken baba Durmuş Alibaş, kızına tomografi çekilmediği ve doğru teşhis konulamadığı gerekçesiyle Giresun Devlet Hastanesi'nden şikayetçi olacağını söyledi "Benim kızımı ihmal öldürdü"diyen acılı baba, "Giresun Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli doktorlar eğer bir tomografi çekselerdi kızım yaşayacaktı Davacı olup hesapsoracağım" dedi 4 kez aynı hastaneye gittiklerini belirten Durmuş Alibaş,"Son olarak 15 gün önce başağrsı ve mide bulantısı şikayetleri vardı Yürümeve konuşma güçlüğü çekiyordu O zaman götürdüğümüzde, acildeki doktor'psikoljik sorunu var, geçer' dedi İğne, ağrı kesici hap verip gönderdi![]() Hiçbir tahlil yapmadı, tomografi çektirmedi 'Psikoloğa gösterin' dedi Songidişimizde bize 8 gün sonraya tomografi için gün verdi Yalvararak 3 günsonraya aldırdık Kızım da o gün öldü Tomografi çekilemedi Tüm bunlarınbelgeleri mevcut Sağlık karnemizde hangi işlemler yaptıkları yazılı Teşhisve tedavi uygulamayan doktorlara nasıl hasta teslim edilir? Benim kızım öldü Başkalarının canı yanmasın Giresun Valiliği'ne ve savcılığa dilekçeyazacağım Konuyu Sağlık Bakanı'na, Başbakan'a kadar götüreceğim" diyekonuştu ![]() GÜNLÜKTEKİ AĞLATAN NOT En büyük dileğinin kızının organlarının nakledildiği kişilerle tanışmak olduğunu söyleyen bir inşaat şirketinde çalışan 3 çocuk babası Durmuş Alibaş, "Kızım çok başarılıydı Hep takdir belgesi alırdı Benden süreklibilgisayar isterdi Son maaşımla aldım, çok sevindi Günlüğüne baktık Geçengün; 'Artık ölsem de gam yemem Bir bilgisayarım oldu Babam beni çoksevdiğini gösterdi' diye yazmış" diye gözyaşı döktü Güçlükle ayakta durananne Duray Alibaş ise "Kızım melek kadar saf ve temizdi Çok başarılıolacaktı Onu elimizden aldılar" diye ağıt yakarak ağladı![]() Bu arada Giresun Sağlık Müdürlüğü, olayla ilgili inceleme başlattı |
|
|
|