Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
felaketin, fotoğrafı, korkunç, küresel

Küresel Felaketin Korkunç Fotoğrafı

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küresel Felaketin Korkunç Fotoğrafı

Küresel felaketin korkunç fotoğrafı
Küresel felaketin korkunç fotoğrafı
İnternette son günlerde e - posta zinciriyle dolaşan afişler, dünyadaki su sorununun İstanbul'a yansımasını "gerçeküstü ve çarpıcı" bir şekilde ortaya koyuyor

Afişleri hazırlayan Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi yüksek lisans öğrencisi Ozan Karakoç, bitirme projesi olarak hazırladığı çalışmayı "sinir bozucu bir içerik" olarak tanımladı

Güzel Sanatlar Fakültesi'ni bitirmek için hazırladığı tezde, İstanbul'da düzenlenecek bir su forumuyla ilgili afiş hazırlığını konu alan Karakoç şunları söyledi:

"Yaptığım araştırmalarda İstanbul'un 2030'lardan sonra ciddi su sıkıntısıyla karşı karşıya kalacağını gördüm Bunun üzerine 'Konuşmamız lazım' sloganıyla bu afişleri hazırladım Etkileyici ve vurucu bir şey olmasını istiyordum Bunun için sinir bozucu bir içerik yarattım Sanırım etkili bir çalışma oldu, çünkü internet üzerinde çok fazla dolaşmaya başladı afişler Belki forumun resmi tanıtım afişi için teklif alırım"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com