Bir İnternet Aşkı..Azra İle Emre..-Bir İnternet Aşk Öyküsü... | 

| 

| 
		#1 | 
| 

Prof. Dr. Sinsi

| 

Bir İnternet Aşkı..Azra İle Emre..-Bir İnternet Aşk Öyküsü...Bir İnternet Aşkı ![]()  Azra ile Emre![]()  -Bir İnternet Aşk Öyküsü![]() ![]() ![]() Bir İnternet Aşkı ![]()  Azra ile Emre![]()  -Bir İnternet Aşk Öyküsü![]() ![]()   Emre’ye göre her şey çok güzel gidiyordu   2 ay olmuştu Azra ile ilişkileri  Azra için de her şey yolundaydı  Azra ile Emre İnternette tanışmışlardı  Herkesin “Bu ilişki yürümez” sözlerini hiç dikkate almadan 2 ayı bitirmişlerdi  Bildiklerini yaptılar ve çok da mutlu oldular  Emre Türkiye’de Azra Bulgaristan’da yaşıyordu  Emre sevgilisinin Türkiye’ye gelme ümidiyle yaşıyordu   Nasıl olsa gelecek deyip günleri tüketiyordu  Emre kıskanç biriydi  Azra da genellikle kıskanır ama sevgilisine güveni sonsuzdu  Aslında içten içe kıskanılmak isterdi Azra  İnsanoğlu için genellik hoşa gider kıskanılmak  Emre üniversitede okuyor, Azra ise Bulgaristan’da dans hocalığı yapıyordu  Biri internete gireceği zaman mesaj gönderip buluşurlardı  Yine bir gün muhabbet ederlerken Azra 2 gün internete giremeyeceğini söyledi  Neden olarak da arkadaşlarıyla birlikte dağ evine gideceklerini Emre’ye açıkladı  Emre sevdiğini iki gün göremeyeceği için bu duruma üzüldü  Üzüldü üzülmesine ama belli etmedi   Ama Emre kıskançtı “Kim kim gidiyorsunuz” dedi  “Arkadaşlarımla” dedi Azra “Hem kuzenim de gelecek Yeliz”  Emre Yeliz’i Azradan önce tanımıştı araları çok iyiydi  Yeliz’in olması Emre’nin az da olsa yüreğine su sermişti  Ne yani Azra’ya güveni yok muydu? Hayır tabiki vardı  Emre fark etmeden “Bak bu arkadaşlık aşka dönüşmesin, ne de olsa iki gün aynı evde kalacaksınız?” dedi  “Saçmalama normal arkdaşlarım onlar, asla öyle bir şey olmaz” dedi öfkeyle karışık Azra  Bu yanıt Emre’yi biraz rahatlatmıştı  Ertesi gün Azra’nın yokluğunda Emre internete girmedi  Kitap okumaya çalıştıysa da sevgilsi aklından çıkmadı  Her kelimesinde sevdiğinin resmi belirdi  Bir gün de özlemişti onu  Vakit çok nazlıydı bugün  Telefonu çaldı arkadaşlarının dolaşma teklifini kabul etti   Hem böylece zaman da geçerdi  Ertesi gün Emre’nin sevgilisine olan özlemi daha da arttı  Artık bir şeyin farkına varmıştı Azra’yı çok seviyordu  Emre bu günü de sevgilisi ara ara aklına gelse de arkadaşlarıyla geçirdi  Emre yatağına uzandığında “Acaba” dedi   “Acaba ben de benim onu özlediğim kadar özleniyor muyum?” Zor bir soruydu kendisi de kabul etti  Nihayet sabah olmuştu  Emre her sabah yaptığı meşhur –Azranın her zaman söylediği- kahvaltısını yapmadan internete girdi  Azra’ya kavuşabilecek olmanın ateşiyle yanıyordu  Evet evet Azra da interetteydi  “Merhaba canım” dedi Emre heycanlıydı  “Selam canım” diye karşılık verdi Azra  Emre, “Seni o kadar özledim ki iki gün geçmek bilmediği  Yokluğunda öğrendim varlığının kıymetini (Bu sözü kendisi de beğendi ) dedi sonra  “Bende canım” dedi Azra  “Sanki uzun bir süredir konuşmuyoruz gibi hissediyorum kendimi” diye devam ettirdi sözlerini   Bu söz içten içe hoşuna gitmişti Emre’nin  “Nasıl geçti?” diye sordu Emre  “Çok güzel geçti” diye cevap aldı  “Sen neler yaptın?” diye sordu Azra  “Seni özlemekten başka bir şey yapmadım” diye cevap aldı  “Annemle çok büyük kavga ettim” dedi tekrar Azra  “Bıktım artık bir gün kaçacam bu evden her şeye karışıyorlar para da vermeyeceklermiş” diye devam etti  Emre Azra’nın bu yorumuna kızdı evden kaçma gibi bir cahilliği asla yapmaması gerektiğini, annesinin bir şeye canın sıkkın olabileceğini söylese de Azra pek oralı olmadı  “Canım bir şey konuşmamız gerek dedi Azra  ” Emre’ye heycan bastı  Emre’nin ateşi yükselirken Azra devam etti  “Bak canım sana yalan söyleyecek değilim  Dağ evinde bir arkadaş benden hoşlandığını söyledi  Ben de şaşırıdm arkadaş olduğumuzu söyledim  Israr edince de düşünmem gerektiğini belirttim ” Kelimeler Emre’nin beyninde zincirleme kaza yapmışçasına vuruyordu  Emre’nin kafası fren iziyle doldu  Çok sinirlendi Emre yazmaya çalıştı ama ellerinin titremesinde harfleri tutturamadı  Yazmadığı her saniye Azra’nın yazdıklarını tekrar okuyarak geçiyordu bu onu daha da deli ediyordu   Daha baştan biliyormuş da ondan uyarmış gibiydi  İnanılır gibi değildi  Delicesine sevilirken bu yapılamazdı  “Hayır olmaz” diye geçirdi içinden Ama kelimeler gözüne girecek şekilde duruyordu  Bişeyler yazmalıydı parmakları hafif hafif klavye üzerinde hareketlendi  “Yazık!” dedi  “Yine aşkın b ktan kısmı bana kalan  Farklı zamanda farklı duygular sırasında geldiğin için farklı sanmıştım seni  (bu söz de güzeldi ama bir yere kaydetmenin zamanı değildi ) Ben seni çok sevmiştim  Sen de diğerleri gibi yalanmışsın  Artık yapabilecek bişeyim yok  Tüm yaşanılmışlar için teşekkür ederim mutluluklar… Ama ben seni gerçekten çok sevdim…” deyip hızlıca laptobunun kapağını kapattı  Kan beynine sıçramış gibydi bir süre kıpırdamadı öylece baktı  Arkadaşlarına da hiç bişey anlatamazdı artık bıkmışlardı ayrılıklarından  Bu 4  terkediliş olmakla beraber, 3 tane de ihanete uğramıştı  Azra’yla beraber olmaya başladığından itibaren geçmişi az da olsa unutmuştu  Emre’nin sorunları vardı bunlar iyice kendini belli ediyordu   Eski Emre yoktu  Her şeye sinirlenen bağıran çağıran bir Emre vardı  5 gün girmedi internete  Psikologuna daha sık gider oldu  Ailesinin neler olduğu konusunda sıkıştırmaları nafileydi  1 aya yakın geçen zamanla internetle ilişkisini kesmişti  Üniversitede gruplara takılıyordu  Bağımlılık hap yapan ilaçlar kullanmaya başladı  Üniversitede yaptıkları bir kavgada kolu kırıldı  Emre bu 1 ay da hiç eve uğramaz oldu  Parasız kalıp da cep telefonunu sattığı için ailesi ulaşamıyordu  Zaten ulaşsa da pek bir şey değişmez gibiydi  Bir zamanlar en sevmediği müzik türü olan metal müzik de dinlemeye başladı  Emre kendini tanımıyor, tanımak için uğraşmıyordu  2 ay hiç internete girmedi  Azra’yı unutmuş hissediyordu  Hani, … Bu arkadaşlık aşka dönüşmesin sonra değip de bunun “imkansızlık” şeklinde cevap veren Azra’yı… Sözünde durmayan insanı   Unutmuştu onu  2 ayın sonunda uyuşturucu haplara olan bagımlılığı iyice arttı  Her gün bir yerde kalıyordu  Ne evi belli ne yatağı  Bir gece de Mustafa’nın evinde kaldı  Beyni uyuşuk Mustafa internet başında şuusuzca bakmaktan vazgeçip yatağına gittiğinde, Emre 2 5 ay sonra ilk defa internetle karşı karşıya kalıyordu  Saat 3 47’de maillerini kontrol etmek istedi  Mailinde 11 tane yeni mail vardı   Hepsi Azra’dan gelmişti  Emre ilk gelen maile tıkladı o an soğuk soğuk terledi  Beyaz sayfa ekranla birlikte Emre’nin yüzünü de aydınlattı: “Canım annem çok moralimi bozmuştu Ben de biraz seni kızdırmak istedim hepsi şakaydı   sanırım berbat oldu affet beni offfffff ” Emre öylece kalakaldı   Terkedildiği an gözlerinin önüne geldi  Her şey çok garipti  “Aşklar” dedi “Çok garip… Başlayıp ve bitişler çok garip… İnsanlar çok garip… Azra çok garip…” Emre diğer mailleri okumaya cesaret edemedi…  | 

| 
| 
		 |