![]() |
Alacağım Olsun - Emre Çabuş - Ömür Baybuğa - Alacağım Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alacağım Olsun - Emre Çabuş - Ömür Baybuğa - Alacağım OlsunALACAĞIM OLSUN Alacağım Olsun - Emre Çabuş - Ömür Baybuğa - Alacağım Olsun En Zor Sendin Kalbimin Kimsede Dolmadı Dolmuyor Yerin Beni Sana Düşman Ettin Hain Alacağım oLsun Git Güle Güle Sevgilim Bana Göre En Doğrusu Buydu Eminim Artık Benim Değil Ellerin Kaderisin Çekip Gitmek Yakışır Sensiz Bu kaLbe aLacağın oLsun MutLu oL SevgiLim Gel Yarim oLamam Ki Sensiz Dön Sevgilim Yapamam Ki Sensiz Yürek Bu Dayanmaz Gururdan AnLamaz Çık GeL Geçmişe Bakmadan Nedensiz Dön GeL eLLere Bakmadan Nedensiz ![]() Söz & Müzik : Emre Çabuş Ömür Baybuğa Grup İhtimaL'ın Videoları: Grup İhtimaL - aLacağım oLsun [HQ] | Facebook <---- Bu Adresten DinLeyip İyi Yada Kötü Yönden eLeştiriLerinizi BekLiyoruz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alacağım Olsun - Emre Çabuş - Ömür Baybuğa - Alacağım OlsunBize Destek oLan Grup İhtimaL Fan sayfamızdaki ArkadaşLarımıza Çok Teşekkür Ediyorum www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alacağım Olsun - Emre Çabuş - Ömür Baybuğa - Alacağım OlsunPaylaşımlarınızın devamını bekliyoruz Tşklr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alacağım Olsun - Emre Çabuş - Ömür Baybuğa - Alacağım OlsunSaoLun İnş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|