Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldi, bak, eller, feleğin, felegin, ferdi, gece, gunduz, isine, işine, sevdim, tayfur

Ferdi Tayfur - Feleğin İşine Bak,Ben Sevdim Eller Aldi Felegin İsine Bak Gece Gunduz

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ferdi Tayfur - Feleğin İşine Bak,Ben Sevdim Eller Aldi Felegin İsine Bak Gece Gunduz

Ferdi Tayfur - Feleğin İşine Bak,ben sevdim eller aldi felegin isine bak gece gunduz
Ferdi Tayfur - Feleğin İşine Bak,ben sevdim eller aldi felegin isine bak gece gunduz
--------------------------------------------------------------------------------

ben sevdim eller aldi
felegin isine bak
gece gunduz dinmiyor
gozumun yasina bak

tebessum edip de kacma
sevenler boyle yapmaz
bu dunya fani bir dunya
ettigin yanina kalmaz

seni gormeden once
hayatim ne guzeldi
birden dunyam karardi
sana gonul verince

tebessum edip de kacma
sevenler boyle yapmaz
bu dunya fani bir dunya
ettigin yanina kalmaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com