Sezen Aksu - Yorgun Akşamlar Yine Akşam Oluyor Deniz Durgun Hava Durgun İsyanlar |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu - Yorgun Akşamlar Yine Akşam Oluyor Deniz Durgun Hava Durgun İsyanlarSezen Aksu - Yorgun Akşamlar Sezen Aksu - Yorgun Akşamlar Yine akşam oluyor Deniz durgun hava durgun İsyanlar Yine akşam oluyor Deniz durgun hava durgun İsyanlar ümitler ve ben Ve yalnızlığım yorgun Yine tanıdık çehreler Gülüşler aynı gözler solgun Bir günü daha yaşanmış Şu geçip giden ömrün Dilimde anlamsız bir dolu söz Ne yaptığım belli ne istediğim Bir günü daha yaşanmış ömrün Bilmiyorum ki nedir beklediğim Yine tanıdık çehreler Gülüşler aynı gözler solgun Bir günü daha yaşanmış Şu geçip giden ömrün Yine akşam oluyor Deniz durgun hava durgun İsyanlar ümitler ve ben Ve yalnızlığım yorgun Yine yüreğim daralıyor Kelimeler düğüm düğüm Bir günü daha yaşanmış Şu geçip giden ömrün Dilimde anlamsız bir dolu söz Ne yaptığım belli ne istediğim Bir günü daha yaşanmış ömrün Bilmiyorum ki nedir beklediğim Yine yüreğim daralıyor Kelimeler düğüm düğüm Bir günü daha yaşanmış Şu geçip giden ömrün |
|